Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55159
Title: | Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний) |
Authors: | Чорна, Н. В. Федак, Н. В. |
Keywords: | кулінарна продукція;харчоблок;лікувальний заклад;технологічна документація;технологічна карта;рецептура;технологічні режими;якість;безпечність;харчова цінність |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Чорна Н. В., Федак Н. В. Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний). Харків: ДБТУ, 2022. 199 с. |
Series/Report no.: | ;0120U105063 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55159 |
Appears in Collections: | Звіти НДР |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zvit_Chorna_N_V.pdf | 51.75 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.