Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55159
Название: | Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний) |
Авторы: | Чорна, Н. В. Федак, Н. В. |
Ключевые слова: | кулінарна продукція;харчоблок;лікувальний заклад;технологічна документація;технологічна карта;рецептура;технологічні режими;якість;безпечність;харчова цінність |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Чорна Н. В., Федак Н. В. Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний). Харків: ДБТУ, 2022. 199 с. |
Серия/номер: | ;0120U105063 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55159 |
Располагается в коллекциях: | Звіти НДР |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zvit_Chorna_N_V.pdf | 51.75 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.