Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55159
Название: Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний)
Авторы: Чорна, Н. В.
Федак, Н. В.
Ключевые слова: кулінарна продукція;харчоблок;лікувальний заклад;технологічна документація;технологічна карта;рецептура;технологічні режими;якість;безпечність;харчова цінність
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Чорна Н. В., Федак Н. В. Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний). Харків: ДБТУ, 2022. 199 с.
Серия/номер: ;0120U105063
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55159
Располагается в коллекциях:Звіти НДР

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zvit_Chorna_N_V.pdf51.75 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.