Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55159
Назва: Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний)
Автори: Чорна, Н. В.
Федак, Н. В.
Ключові слова: кулінарна продукція;харчоблок;лікувальний заклад;технологічна документація;технологічна карта;рецептура;технологічні режими;якість;безпечність;харчова цінність
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Чорна Н. В., Федак Н. В. Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний). Харків: ДБТУ, 2022. 199 с.
Серія/номер: ;0120U105063
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55159
Розташовується у зібраннях:Звіти НДР

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zvit_Chorna_N_V.pdf51.75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.