Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55159
Title: Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний)
Authors: Чорна, Н. В.
Федак, Н. В.
Keywords: кулінарна продукція;харчоблок;лікувальний заклад;технологічна документація;технологічна карта;рецептура;технологічні режими;якість;безпечність;харчова цінність
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Чорна Н. В., Федак Н. В. Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний). Харків: ДБТУ, 2022. 199 с.
Series/Report no.: ;0120U105063
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55159
Appears in Collections:Звіти НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zvit_Chorna_N_V.pdf51.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.