Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55159
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Федак, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-20T18:36:13Z | - |
dc.date.available | 2024-06-20T18:36:13Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Чорна Н. В., Федак Н. В. Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний). Харків: ДБТУ, 2022. 199 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55159 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | ;0120U105063 | - |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.subject | харчоблок | uk_UA |
dc.subject | лікувальний заклад | uk_UA |
dc.subject | технологічна документація | uk_UA |
dc.subject | технологічна карта | uk_UA |
dc.subject | рецептура | uk_UA |
dc.subject | технологічні режими | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.title | Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Звіти НДР |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zvit_Chorna_N_V.pdf | 51.75 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.