Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55159
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорна, Н. В.-
dc.contributor.authorФедак, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-06-20T18:36:13Z-
dc.date.available2024-06-20T18:36:13Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЧорна Н. В., Федак Н. В. Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний). Харків: ДБТУ, 2022. 199 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55159-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries;0120U105063-
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectхарчоблокuk_UA
dc.subjectлікувальний закладuk_UA
dc.subjectтехнологічна документаціяuk_UA
dc.subjectтехнологічна картаuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectтехнологічні режимиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.titleЗвіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Звіти НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zvit_Chorna_N_V.pdf51.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.