Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55397
Title: Шляхи зниження калорійності десертів
Authors: Корецька, І. Л.
Нінікало, М. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Корецька І. Л., Нінікало М. О. Шляхи зниження калорійності десертів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 152-154.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55397
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_152-154.pdf425.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.