Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5503
Назва: Сировинна база підприємств харчової промисловості регіону: аналіз сучасного стану
Інші назви: Raw material base of the enterprises of food industry of the region: analysis of the current state.
Сырьевая база предприятий пищевой промышленности региона: анализ современного состояния.
Автори: Петлюченко, В.В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНАУ ім. В.В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Петлюченко В.В. Сировинна база підприємств харчової промисловості регіону: аналіз сучасного стану. 2014. № 7. С. 275
Серія/номер: Економічні науки;№ 7
Короткий огляд (реферат): Проанализировано современное состояние сырьевых ресурсов пищевых предприятий Херсонской области и определены актуальные проблемы их эффективного развития.
Analyses the current state of the raw material resources of the food enterprises of Kherson region and identified current problems of their effective development.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5503
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 7

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Petluchenko.pdf334.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.