Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5503
Title: Сировинна база підприємств харчової промисловості регіону: аналіз сучасного стану
Other Titles: Raw material base of the enterprises of food industry of the region: analysis of the current state.
Сырьевая база предприятий пищевой промышленности региона: анализ современного состояния.
Authors: Петлюченко, В.В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНАУ ім. В.В. Докучаєва
Citation: Петлюченко В.В. Сировинна база підприємств харчової промисловості регіону: аналіз сучасного стану. 2014. № 7. С. 275
Series/Report no.: Економічні науки;№ 7
Abstract: Проанализировано современное состояние сырьевых ресурсов пищевых предприятий Херсонской области и определены актуальные проблемы их эффективного развития.
Analyses the current state of the raw material resources of the food enterprises of Kherson region and identified current problems of their effective development.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5503
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 7

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Petluchenko.pdf334.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.