Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5503
Title: | Сировинна база підприємств харчової промисловості регіону: аналіз сучасного стану |
Other Titles: | Raw material base of the enterprises of food industry of the region: analysis of the current state. Сырьевая база предприятий пищевой промышленности региона: анализ современного состояния. |
Authors: | Петлюченко, В.В. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХНАУ ім. В.В. Докучаєва |
Citation: | Петлюченко В.В. Сировинна база підприємств харчової промисловості регіону: аналіз сучасного стану. 2014. № 7. С. 275 |
Series/Report no.: | Економічні науки;№ 7 |
Abstract: | Проанализировано современное состояние сырьевых ресурсов пищевых предприятий Херсонской области и определены актуальные проблемы их эффективного развития. Analyses the current state of the raw material resources of the food enterprises of Kherson region and identified current problems of their effective development. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5503 |
Appears in Collections: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 7 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Petluchenko.pdf | 334.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.