Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5503
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетлюченко, В.В.-
dc.date.accessioned2022-08-23T15:07:01Z-
dc.date.available2022-08-23T15:07:01Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПетлюченко В.В. Сировинна база підприємств харчової промисловості регіону: аналіз сучасного стану. 2014. № 7. С. 275uk_UA
dc.identifier.otherУДК 338.439:330.123.7(477.72)-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5503-
dc.description.abstractПроанализировано современное состояние сырьевых ресурсов пищевых предприятий Херсонской области и определены актуальные проблемы их эффективного развития.uk_UA
dc.description.abstractAnalyses the current state of the raw material resources of the food enterprises of Kherson region and identified current problems of their effective development.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНАУ ім. В.В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки;№ 7-
dc.titleСировинна база підприємств харчової промисловості регіону: аналіз сучасного стануuk_UA
dc.title.alternativeRaw material base of the enterprises of food industry of the region: analysis of the current state.uk_UA
dc.title.alternativeСырьевая база предприятий пищевой промышленности региона: анализ современного состояния.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 7

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Petluchenko.pdf334.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.