Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5503
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петлюченко, В.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-23T15:07:01Z | - |
dc.date.available | 2022-08-23T15:07:01Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Петлюченко В.В. Сировинна база підприємств харчової промисловості регіону: аналіз сучасного стану. 2014. № 7. С. 275 | uk_UA |
dc.identifier.other | УДК 338.439:330.123.7(477.72) | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5503 | - |
dc.description.abstract | Проанализировано современное состояние сырьевых ресурсов пищевых предприятий Херсонской области и определены актуальные проблемы их эффективного развития. | uk_UA |
dc.description.abstract | Analyses the current state of the raw material resources of the food enterprises of Kherson region and identified current problems of their effective development. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНАУ ім. В.В. Докучаєва | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Економічні науки;№ 7 | - |
dc.title | Сировинна база підприємств харчової промисловості регіону: аналіз сучасного стану | uk_UA |
dc.title.alternative | Raw material base of the enterprises of food industry of the region: analysis of the current state. | uk_UA |
dc.title.alternative | Сырьевая база предприятий пищевой промышленности региона: анализ современного состояния. | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 7 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Petluchenko.pdf | 334.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.