Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54848
Назва: | Товарознавство (харчові продукти та непродовольчі товари): метод. вказівки |
Автори: | Акмен, Вікторія Олександрівна Сорокіна, Світлана Вікторівна Пенкіна, Наталія Михайлівна |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Товарознавство (харчові продукти та непродовольчі товари): метод. вказівки з підготовки, оформлення і захисту курсової роботи з дисц. для студентів денної та заочної форми навчання спец. 076 «Підприємництво та торгівля» ступеня освіти «бакалавр»; уклад. С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, Н. М. Пенкіна. Харків: ДБТУ, 2023. 50 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета видання – поглиблення знань з дисципліни та розвиток у здобувачів здатності до самостійного проведення дослідницької роботи з визначення якості товарів, продовольчої та не продовольчої груп, пошуку наукової інформації, формулювання власної думки щодо отриманих результатів. Наведено структуру, порядок виконання та оформлення курсової роботи, їх тематику, приклади складання плану та порядок оцінки результатів виконання курсової роботи. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної, заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54848 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_tovaroznavstvo_23.pdf | 965.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.