Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54848
Название: Товарознавство (харчові продукти та непродовольчі товари): метод. вказівки
Авторы: Акмен, Вікторія Олександрівна
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Пенкіна, Наталія Михайлівна
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Товарознавство (харчові продукти та непродовольчі товари): метод. вказівки з підготовки, оформлення і захисту курсової роботи з дисц. для студентів денної та заочної форми навчання спец. 076 «Підприємництво та торгівля» ступеня освіти «бакалавр»; уклад. С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, Н. М. Пенкіна. Харків: ДБТУ, 2023. 50 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета видання – поглиблення знань з дисципліни та розвиток у здобувачів здатності до самостійного проведення дослідницької роботи з визначення якості товарів, продовольчої та не продовольчої груп, пошуку наукової інформації, формулювання власної думки щодо отриманих результатів. Наведено структуру, порядок виконання та оформлення курсової роботи, їх тематику, приклади складання плану та порядок оцінки результатів виконання курсової роботи. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної, заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54848
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_tovaroznavstvo_23.pdf965.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.