Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54848
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАкмен, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorСорокіна, Світлана Вікторівна-
dc.contributor.authorПенкіна, Наталія Михайлівна-
dc.date.accessioned2024-06-15T18:45:10Z-
dc.date.available2024-06-15T18:45:10Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТоварознавство (харчові продукти та непродовольчі товари): метод. вказівки з підготовки, оформлення і захисту курсової роботи з дисц. для студентів денної та заочної форми навчання спец. 076 «Підприємництво та торгівля» ступеня освіти «бакалавр»; уклад. С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, Н. М. Пенкіна. Харків: ДБТУ, 2023. 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54848-
dc.description.abstractМета видання – поглиблення знань з дисципліни та розвиток у здобувачів здатності до самостійного проведення дослідницької роботи з визначення якості товарів, продовольчої та не продовольчої груп, пошуку наукової інформації, формулювання власної думки щодо отриманих результатів. Наведено структуру, порядок виконання та оформлення курсової роботи, їх тематику, приклади складання плану та порядок оцінки результатів виконання курсової роботи. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної, заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТоварознавство (харчові продукти та непродовольчі товари): метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_tovaroznavstvo_23.pdf965.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.