Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54845
Назва: Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц.
Автори: Татар, Лариса Василівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Кудряшов, Андрій Ігорович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа; уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов. ДБТУ. Харків : [б. в.], 2024. 23 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг» містить опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Наведена тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Представлено перелік основних питань та індивідуальних завдань. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання та список рекомендованої літератури. Видання може бути корисним та цікавим для здобувачів інших спеціальностей та науково-педагогічних працівників
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54845
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_funktsionuvannya_zakladiv_24.pdf691.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.