Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54845
Название: Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц.
Авторы: Татар, Лариса Василівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Кудряшов, Андрій Ігорович
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа; уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов. ДБТУ. Харків : [б. в.], 2024. 23 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг» містить опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Наведена тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Представлено перелік основних питань та індивідуальних завдань. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання та список рекомендованої літератури. Видання може бути корисним та цікавим для здобувачів інших спеціальностей та науково-педагогічних працівників
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54845
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_funktsionuvannya_zakladiv_24.pdf691.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.