Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54845
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТатар, Лариса Василівна-
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorКудряшов, Андрій Ігорович-
dc.date.accessioned2024-06-15T18:33:13Z-
dc.date.available2024-06-15T18:33:13Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОрганізація забезпечення функціонування закладів сфери послуг: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа; уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов. ДБТУ. Харків : [б. в.], 2024. 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54845-
dc.description.abstractМетодичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг» містить опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Наведена тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Представлено перелік основних питань та індивідуальних завдань. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання та список рекомендованої літератури. Видання може бути корисним та цікавим для здобувачів інших спеціальностей та науково-педагогічних працівниківuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleОрганізація забезпечення функціонування закладів сфери послуг: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_funktsionuvannya_zakladiv_24.pdf691.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.