Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54733
Назва: Сучасні процеси мембранної обробки фруктових соків
Автори: Дейниченко, Г. В.
Дмитревський, Д. В.
Лавренюк, В. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Дмитревський Д. В., Лавренюк В. В. Сучасні процеси мембранної обробки фруктових соків. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 341-345.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто існуючі способи баромембранної обробки фруктових соків та обладнання для їх реалізації. Визначені основні напрями удосконалення процесів концентрування і освітлення соку та обґрунтовано необхідність розробки відповідного обладнання
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54733
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-341-345.pdf182.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.