Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54733
Назва: | Сучасні процеси мембранної обробки фруктових соків |
Автори: | Дейниченко, Г. В. Дмитревський, Д. В. Лавренюк, В. В. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Дейниченко Г. В., Дмитревський Д. В., Лавренюк В. В. Сучасні процеси мембранної обробки фруктових соків. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 341-345. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто існуючі способи баромембранної обробки фруктових соків та обладнання для їх реалізації. Визначені основні напрями удосконалення процесів концентрування і освітлення соку та обґрунтовано необхідність розробки відповідного обладнання |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54733 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-341-345.pdf | 182.6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.