Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54733
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorЛавренюк, В. В.-
dc.date.accessioned2024-06-13T07:17:53Z-
dc.date.available2024-06-13T07:17:53Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Дмитревський Д. В., Лавренюк В. В. Сучасні процеси мембранної обробки фруктових соків. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 341-345.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54733-
dc.description.abstractРозглянуто існуючі способи баромембранної обробки фруктових соків та обладнання для їх реалізації. Визначені основні напрями удосконалення процесів концентрування і освітлення соку та обґрунтовано необхідність розробки відповідного обладнанняuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleСучасні процеси мембранної обробки фруктових соківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-341-345.pdf182.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.