Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54733
Название: Сучасні процеси мембранної обробки фруктових соків
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Дмитревський, Д. В.
Лавренюк, В. В.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Дмитревський Д. В., Лавренюк В. В. Сучасні процеси мембранної обробки фруктових соків. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 341-345.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто існуючі способи баромембранної обробки фруктових соків та обладнання для їх реалізації. Визначені основні напрями удосконалення процесів концентрування і освітлення соку та обґрунтовано необхідність розробки відповідного обладнання
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54733
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-341-345.pdf182.6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.