Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54461
Назва: | Внутрішній контроль в системі управління підприємством ресторанного господарства |
Автори: | Кашперська, А. І. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Кашперська А. І. Внутрішній контроль в системі управління підприємством ресторанного господарства. Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 22 березня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 340-341. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54461 |
Розташовується у зібраннях: | Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Implementatsiya_innovatsiy_2018_340-341.pdf | 248.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.