Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54461
Название: Внутрішній контроль в системі управління підприємством ресторанного господарства
Авторы: Кашперська, А. І.
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кашперська А. І. Внутрішній контроль в системі управління підприємством ресторанного господарства. Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 22 березня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 340-341.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54461
Располагается в коллекциях:Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Implementatsiya_innovatsiy_2018_340-341.pdf248.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.