Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54461
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКашперська, А. І.-
dc.date.accessioned2024-06-07T07:55:27Z-
dc.date.available2024-06-07T07:55:27Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКашперська А. І. Внутрішній контроль в системі управління підприємством ресторанного господарства. Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 22 березня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 340-341.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54461-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВнутрішній контроль в системі управління підприємством ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Implementatsiya_innovatsiy_2018_340-341.pdf248.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.