Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5418
Название: | Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок |
Авторы: | Сафонова, О. М. Гавриш, Т. В. |
Ключевые слова: | технологія хліба;слабке пшеничне борошно;поліпшуючі добавки |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Сафонова О. М., Гавриш Т. В. Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 300-305. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання оптимізації технології хліба зі слабкого
пшеничного борошна з додаванням органічних кислот (оцтової, лимонної) та
поліатомного спирту (гліцерину). The problem of optimization of technology-based bread flour with low application of organic acids (acetic, citric) and polyhydric alcohol (glycerol). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5418 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_47.pdf | 256.13 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.