Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5418
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сафонова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-22T19:12:21Z | - |
dc.date.available | 2022-08-22T19:12:21Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Сафонова О. М., Гавриш Т. В. Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 300-305. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5418 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання оптимізації технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням органічних кислот (оцтової, лимонної) та поліатомного спирту (гліцерину). | uk_UA |
dc.description.abstract | The problem of optimization of technology-based bread flour with low application of organic acids (acetic, citric) and polyhydric alcohol (glycerol). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | технологія хліба | uk_UA |
dc.subject | слабке пшеничне борошно | uk_UA |
dc.subject | поліпшуючі добавки | uk_UA |
dc.title | Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_47.pdf | 256.13 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.