Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5418
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сафонова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-22T19:12:21Z | - |
dc.date.available | 2022-08-22T19:12:21Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Сафонова О. М., Гавриш Т. В. Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 300-305. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5418 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання оптимізації технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням органічних кислот (оцтової, лимонної) та поліатомного спирту (гліцерину). | uk_UA |
dc.description.abstract | The problem of optimization of technology-based bread flour with low application of organic acids (acetic, citric) and polyhydric alcohol (glycerol). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | технологія хліба | uk_UA |
dc.subject | слабке пшеничне борошно | uk_UA |
dc.subject | поліпшуючі добавки | uk_UA |
dc.title | Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_47.pdf | 256.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.