Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5418
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСафонова, О. М.-
dc.contributor.authorГавриш, Т. В.-
dc.date.accessioned2022-08-22T19:12:21Z-
dc.date.available2022-08-22T19:12:21Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСафонова О. М., Гавриш Т. В. Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 300-305.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5418-
dc.description.abstractРозглянуто питання оптимізації технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням органічних кислот (оцтової, лимонної) та поліатомного спирту (гліцерину).uk_UA
dc.description.abstractThe problem of optimization of technology-based bread flour with low application of organic acids (acetic, citric) and polyhydric alcohol (glycerol).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтехнологія хлібаuk_UA
dc.subjectслабке пшеничне борошноuk_UA
dc.subjectполіпшуючі добавкиuk_UA
dc.titleОптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_47.pdf256.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.