Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5415
Назва: | Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача |
Автори: | Білецька, Я. О. |
Ключові слова: | втрата йоду;виробництво зефіру;еламін як збагачувач |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Білецька Я. О. Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 288-293. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати дослідження втрати йоду під час процесу
виробництва зефіру в разі використання еламіну як збагачувача. The investigations of iodine loss during the production of marshmallows, using elaminu as enriching. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5415 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_45.pdf | 177.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.