Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5415
Назва: Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача
Автори: Білецька, Я. О.
Ключові слова: втрата йоду;виробництво зефіру;еламін як збагачувач
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Білецька Я. О. Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 288-293.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати дослідження втрати йоду під час процесу виробництва зефіру в разі використання еламіну як збагачувача.
The investigations of iodine loss during the production of marshmallows, using elaminu as enriching.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5415
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_45.pdf177.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.