Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5415
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілецька, Я. О.-
dc.date.accessioned2022-08-22T19:00:29Z-
dc.date.available2022-08-22T19:00:29Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБілецька Я. О. Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 288-293.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5415-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження втрати йоду під час процесу виробництва зефіру в разі використання еламіну як збагачувача.uk_UA
dc.description.abstractThe investigations of iodine loss during the production of marshmallows, using elaminu as enriching.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвтрата йодуuk_UA
dc.subjectвиробництво зефіруuk_UA
dc.subjectеламін як збагачувачuk_UA
dc.titleДослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувачаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_45.pdf177.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.