Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53897
Назва: Установка для радіаційного охолодження зефіру
Автори: Михайлов, В. М.
Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Демченко, О. В.
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Михайлов В. М., Шевченко А. О., Прасол С. В., Демченко О. В. Установка для радіаційного охолодження зефіру. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 69.
Короткий огляд (реферат): An experimental installation for studying marshmallow cooling processes is considered. It has been proven that radiation cooling allows to reduce the cooling time and improve the quality of confectionery products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53897
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-69.pdf110.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.