Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53897
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorПрасол, С. В.-
dc.contributor.authorДемченко, О. В.-
dc.date.accessioned2024-05-29T13:56:10Z-
dc.date.available2024-05-29T13:56:10Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Шевченко А. О., Прасол С. В., Демченко О. В. Установка для радіаційного охолодження зефіру. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 69.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53897-
dc.description.abstractAn experimental installation for studying marshmallow cooling processes is considered. It has been proven that radiation cooling allows to reduce the cooling time and improve the quality of confectionery products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleУстановка для радіаційного охолодження зефіруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-69.pdf110.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.