Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53637
Назва: Цифрові технології в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості
Автори: Михайлов, В. М.
Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Ключові слова: цифрові технології;обладнання;технологічні процеси;м'ясопереробна промисловість;автоматизація;продукція
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Михайлов В. М., Шевченко А. О., Прасол С. В., Бабанов І. Г., Бабанова О. І. Цифрові технології в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості. Інформаційні технології у сучасному світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 22 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 255-257.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто значення цифрових технологій в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості. Вказується на потребу в цифрових інструментах для покращення якості продукції, оптимізації процесів та забезпечення безпеки. Зазначається, що цифрові технології в обладнанні можуть поліпшити продуктивність, якість продукції, зменшити витрати та забезпечити безпеку праці. Розглядаються проблеми, пов'язані з вимірюванням параметрів технологічних процесів, та шляхи їх автоматизації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53637
Розташовується у зібраннях:Інформаційні технології у сучасному світі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MNPK Informatsiini tekhnolohii u suchasnomu sviti-2024_255-257.pdf132.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.