Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53637
Название: Цифрові технології в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості
Авторы: Михайлов, В. М.
Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Ключевые слова: цифрові технології;обладнання;технологічні процеси;м'ясопереробна промисловість;автоматизація;продукція
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Михайлов В. М., Шевченко А. О., Прасол С. В., Бабанов І. Г., Бабанова О. І. Цифрові технології в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості. Інформаційні технології у сучасному світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 22 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 255-257.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто значення цифрових технологій в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості. Вказується на потребу в цифрових інструментах для покращення якості продукції, оптимізації процесів та забезпечення безпеки. Зазначається, що цифрові технології в обладнанні можуть поліпшити продуктивність, якість продукції, зменшити витрати та забезпечити безпеку праці. Розглядаються проблеми, пов'язані з вимірюванням параметрів технологічних процесів, та шляхи їх автоматизації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53637
Располагается в коллекциях:Інформаційні технології у сучасному світі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MNPK Informatsiini tekhnolohii u suchasnomu sviti-2024_255-257.pdf132.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.