Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53637
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorПрасол, С. В.-
dc.contributor.authorБабанов, І. Г.-
dc.contributor.authorБабанова, О. І.-
dc.date.accessioned2024-05-27T09:21:39Z-
dc.date.available2024-05-27T09:21:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Шевченко А. О., Прасол С. В., Бабанов І. Г., Бабанова О. І. Цифрові технології в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості. Інформаційні технології у сучасному світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 22 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 255-257.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53637-
dc.description.abstractРозглянуто значення цифрових технологій в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості. Вказується на потребу в цифрових інструментах для покращення якості продукції, оптимізації процесів та забезпечення безпеки. Зазначається, що цифрові технології в обладнанні можуть поліпшити продуктивність, якість продукції, зменшити витрати та забезпечити безпеку праці. Розглядаються проблеми, пов'язані з вимірюванням параметрів технологічних процесів, та шляхи їх автоматизації.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectцифрові технологіїuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UA
dc.subjectм'ясопереробна промисловістьuk_UA
dc.subjectавтоматизаціяuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.titleЦифрові технології в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інформаційні технології у сучасному світі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MNPK Informatsiini tekhnolohii u suchasnomu sviti-2024_255-257.pdf132.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.