Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53583
Название: Удосконалення технології інкубації яєць курей
Другие названия: Improving the technology of incubating chicken eggs
Авторы: Василенко, Володимир Петрович
Научный руководитель: Гончарова, І. І.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
Ключевые слова: виводимість яєць;вивід молодняку;інкубація;дезінфекція яєць;м’ясо-яєчні породи курей;hatchability of eggs;hatching of young animals;incubation;egg disinfection;meat and egg breeds of chickens
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Василенко В. П. Удосконалення технології інкубації яєць курей: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. І. І. Гончарова; Харків: ДБТУ, 2023. 78 с.
Краткий осмотр (реферат): Експериментально встановлено, що при підвищенні температури в першу добу інкубації збільшується виводимість яйця і вивід молодняку. З досліджень видно, що вивід курчат був найбільший в дослідній партії він склав 89,2%, де яйця прогрівалися дві доби при температурі 38,2°С, найменший відсоток виводу склав 83,5% в контрольній групі температура складала 37,7°С сім діб. По обробці інкубаційного яйця до інкубації 0,5% розчином Віркон-С, відсоток виводу та виводимості по дослідній групі був вищій на 9,5% та 2,1% відповідно.
It has been experimentally established that an increase in temperature on the first day of incubation increases egg hatchability and young hatchability. The research shows that the hatch rate was the highest in the experimental batch, at 89.2%, where eggs were heated for two days at a temperature of 38.2°C, the lowest hatch rate was 83.5% in the control group, where the temperature was 37.7°C for seven days. After treatment of the incubation eggs with 0.5% Vircon-C solution before incubation, the percentage of hatching and hatchability in the experimental group was higher by 9.5% and 2.1%, respectively
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53583
Располагается в коллекциях:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023-T-204-22m_Vasylenko V_P.pdf
  Restricted Access
779.6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.