Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53583
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГончарова, І. І.-
dc.contributor.authorВасиленко, Володимир Петрович-
dc.date.accessioned2024-05-24T12:37:17Z-
dc.date.available2024-05-24T12:37:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВасиленко В. П. Удосконалення технології інкубації яєць курей: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. І. І. Гончарова; Харків: ДБТУ, 2023. 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53583-
dc.description.abstractЕкспериментально встановлено, що при підвищенні температури в першу добу інкубації збільшується виводимість яйця і вивід молодняку. З досліджень видно, що вивід курчат був найбільший в дослідній партії він склав 89,2%, де яйця прогрівалися дві доби при температурі 38,2°С, найменший відсоток виводу склав 83,5% в контрольній групі температура складала 37,7°С сім діб. По обробці інкубаційного яйця до інкубації 0,5% розчином Віркон-С, відсоток виводу та виводимості по дослідній групі був вищій на 9,5% та 2,1% відповідно.uk_UA
dc.description.abstractIt has been experimentally established that an increase in temperature on the first day of incubation increases egg hatchability and young hatchability. The research shows that the hatch rate was the highest in the experimental batch, at 89.2%, where eggs were heated for two days at a temperature of 38.2°C, the lowest hatch rate was 83.5% in the control group, where the temperature was 37.7°C for seven days. After treatment of the incubation eggs with 0.5% Vircon-C solution before incubation, the percentage of hatching and hatchability in the experimental group was higher by 9.5% and 2.1%, respectivelyuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectвиводимість яєцьuk_UA
dc.subjectвивід молоднякуuk_UA
dc.subjectінкубаціяuk_UA
dc.subjectдезінфекція яєцьuk_UA
dc.subjectм’ясо-яєчні породи курейuk_UA
dc.subjecthatchability of eggsuk_UA
dc.subjecthatching of young animalsuk_UA
dc.subjectincubationuk_UA
dc.subjectegg disinfectionuk_UA
dc.subjectmeat and egg breeds of chickensuk_UA
dc.titleУдосконалення технології інкубації яєць курейuk_UA
dc.title.alternativeImproving the technology of incubating chicken eggsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві-
Appears in Collections:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023-T-204-22m_Vasylenko V_P.pdf
  Restricted Access
779.6 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.