Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53451
Название: | Мікропроцесори в кондитерському виробництві |
Авторы: | Нечитайло, Ю. А. Мартинова, М. С. |
Ключевые слова: | кондитерські вироби;мікропроцесор;виробництво |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Нечитайло Ю. А., Мартинова М. С. Мікропроцесори в кондитерському виробництві. Інформаційні технології у сучасному світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 22 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 123. |
Краткий осмотр (реферат): | Описано використання мікропроцесорів у кондитерському виробництві з метою підвищення продуктивності, якості кондитерських виробів, зниження витрат тощо. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53451 |
Располагается в коллекциях: | Інформаційні технології у сучасному світі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK Informatsiini tekhnolohii u suchasnomu sviti-2024_123.pdf | 122.55 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.