Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53451
Название: Мікропроцесори в кондитерському виробництві
Авторы: Нечитайло, Ю. А.
Мартинова, М. С.
Ключевые слова: кондитерські вироби;мікропроцесор;виробництво
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Нечитайло Ю. А., Мартинова М. С. Мікропроцесори в кондитерському виробництві. Інформаційні технології у сучасному світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 22 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 123.
Краткий осмотр (реферат): Описано використання мікропроцесорів у кондитерському виробництві з метою підвищення продуктивності, якості кондитерських виробів, зниження витрат тощо.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53451
Располагается в коллекциях:Інформаційні технології у сучасному світі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MNPK Informatsiini tekhnolohii u suchasnomu sviti-2024_123.pdf122.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.