Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53451
Назва: Мікропроцесори в кондитерському виробництві
Автори: Нечитайло, Ю. А.
Мартинова, М. С.
Ключові слова: кондитерські вироби;мікропроцесор;виробництво
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Нечитайло Ю. А., Мартинова М. С. Мікропроцесори в кондитерському виробництві. Інформаційні технології у сучасному світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 22 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 123.
Короткий огляд (реферат): Описано використання мікропроцесорів у кондитерському виробництві з метою підвищення продуктивності, якості кондитерських виробів, зниження витрат тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53451
Розташовується у зібраннях:Інформаційні технології у сучасному світі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MNPK Informatsiini tekhnolohii u suchasnomu sviti-2024_123.pdf122.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.