Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53451
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНечитайло, Ю. А.-
dc.contributor.authorМартинова, М. С.-
dc.date.accessioned2024-05-23T07:33:29Z-
dc.date.available2024-05-23T07:33:29Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНечитайло Ю. А., Мартинова М. С. Мікропроцесори в кондитерському виробництві. Інформаційні технології у сучасному світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 22 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 123.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53451-
dc.description.abstractОписано використання мікропроцесорів у кондитерському виробництві з метою підвищення продуктивності, якості кондитерських виробів, зниження витрат тощо.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.subjectмікропроцесорuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.titleМікропроцесори в кондитерському виробництвіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інформаційні технології у сучасному світі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MNPK Informatsiini tekhnolohii u suchasnomu sviti-2024_123.pdf122.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.