Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53451
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нечитайло, Ю. А. | - |
dc.contributor.author | Мартинова, М. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-23T07:33:29Z | - |
dc.date.available | 2024-05-23T07:33:29Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Нечитайло Ю. А., Мартинова М. С. Мікропроцесори в кондитерському виробництві. Інформаційні технології у сучасному світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 22 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 123. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53451 | - |
dc.description.abstract | Описано використання мікропроцесорів у кондитерському виробництві з метою підвищення продуктивності, якості кондитерських виробів, зниження витрат тощо. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | мікропроцесор | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.title | Мікропроцесори в кондитерському виробництві | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інформаційні технології у сучасному світі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK Informatsiini tekhnolohii u suchasnomu sviti-2024_123.pdf | 122.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.