Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53451
Title: | Мікропроцесори в кондитерському виробництві |
Authors: | Нечитайло, Ю. А. Мартинова, М. С. |
Keywords: | кондитерські вироби;мікропроцесор;виробництво |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Нечитайло Ю. А., Мартинова М. С. Мікропроцесори в кондитерському виробництві. Інформаційні технології у сучасному світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 22 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 123. |
Abstract: | Описано використання мікропроцесорів у кондитерському виробництві з метою підвищення продуктивності, якості кондитерських виробів, зниження витрат тощо. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53451 |
Appears in Collections: | Інформаційні технології у сучасному світі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK Informatsiini tekhnolohii u suchasnomu sviti-2024_123.pdf | 122.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.