Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53451
Title: Мікропроцесори в кондитерському виробництві
Authors: Нечитайло, Ю. А.
Мартинова, М. С.
Keywords: кондитерські вироби;мікропроцесор;виробництво
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Нечитайло Ю. А., Мартинова М. С. Мікропроцесори в кондитерському виробництві. Інформаційні технології у сучасному світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 22 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 123.
Abstract: Описано використання мікропроцесорів у кондитерському виробництві з метою підвищення продуктивності, якості кондитерських виробів, зниження витрат тощо.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53451
Appears in Collections:Інформаційні технології у сучасному світі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MNPK Informatsiini tekhnolohii u suchasnomu sviti-2024_123.pdf122.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.