Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5332
Назва: | Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" |
Автори: | Лисюк, Г. М. Шидакова-Каменюка, О. Г. |
Ключові слова: | «Клітковина ядер волоського горіха»;заварні пряники;дієтичні добавки |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Лисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г. Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 233-238. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників
якості заварних пряників з використанням дієтичної добавки «Клітковина
ядер волоського горіха». Визначено, що раціональне дозування добавки
становить 10% від загальної кількості сировини. The changes of physico-chemical and organoleptic quality properties of the honey-cakes with a dietary addition "The fiber of walnut kernels" were studying. It was established that a rational dosing of addition is 10% from the total amount of raw materials. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5332 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_36.pdf | 211.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.