Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5332
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, О. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-21T16:18:21Z | - |
dc.date.available | 2022-08-21T16:18:21Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Лисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г. Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 233-238. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5332 | - |
dc.description.abstract | Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників якості заварних пряників з використанням дієтичної добавки «Клітковина ядер волоського горіха». Визначено, що раціональне дозування добавки становить 10% від загальної кількості сировини. | uk_UA |
dc.description.abstract | The changes of physico-chemical and organoleptic quality properties of the honey-cakes with a dietary addition "The fiber of walnut kernels" were studying. It was established that a rational dosing of addition is 10% from the total amount of raw materials. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | «Клітковина ядер волоського горіха» | uk_UA |
dc.subject | заварні пряники | uk_UA |
dc.subject | дієтичні добавки | uk_UA |
dc.title | Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_36.pdf | 211.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.