Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5332
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.date.accessioned2022-08-21T16:18:21Z-
dc.date.available2022-08-21T16:18:21Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЛисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г. Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 233-238.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5332-
dc.description.abstractДосліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників якості заварних пряників з використанням дієтичної добавки «Клітковина ядер волоського горіха». Визначено, що раціональне дозування добавки становить 10% від загальної кількості сировини.uk_UA
dc.description.abstractThe changes of physico-chemical and organoleptic quality properties of the honey-cakes with a dietary addition "The fiber of walnut kernels" were studying. It was established that a rational dosing of addition is 10% from the total amount of raw materials.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subject«Клітковина ядер волоського горіха»uk_UA
dc.subjectзаварні пряникиuk_UA
dc.subjectдієтичні добавкиuk_UA
dc.titleДослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_36.pdf211.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.