Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5331
Title: Вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового на перетравлюваність білків м’ясних січених виробів
Authors: Головко, М. П.
Колесник, Т. Л.
Колесник, А. О.
Keywords: білки м’ясних січених виробів;напівфабрикат кістковий;іони кальцію НКХ;перетравлюваність білків
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П., Колесник Т. Л., Колесник А. О. Вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового на перетравлюваність білків м’ясних січених виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 227-233.
Abstract: Досліджено перетравлюваність білків м’ясних січених виробів з добавкою напівфабрикату кісткового харчового ферментами шлунково кишкового тракту в умовах in vitro. Доведено, що іони кальцію НКХ підвищують ступінь перетравлюваності білків дослідних зразків з боку трипсину порівняно з традиційними м’ясними січеними виробами.
The digestibility of proteins of meat chopped products with the adding of bone food semi product by gastroenteric enzymes in the terms of in vitro was investigated. It is proved that ions of calcium of BFS promote the degree of digestibility of experimental samples proteins from the side of tripsin as compared to the traditional meats chopped products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5331
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_35.pdf184.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.