Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319
Title: Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи
Authors: Янчева, М. О.
Желєва, Т. С
Погожих, М. І.
Гринченко, О. О.
Keywords: заморожування;розморожування;льодоутворення;виморожена вода;харчові інгредієнти полісахаридної природи
Issue Date: 2014
Publisher: ПП «Технологічний центр»
Citation: Янчева М. О., Желєва Т. С., Погожих М. І., Гринченко О. О. Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науковий журнал. Харків: ПП «Технологічний центр»,2014. № 2/12(68) С. 84-89
Abstract: У статті наведено результати кріоскопічних досліджень діапазонів температур льодоутворення-плавлення та масової частки вимороженої вологи в розчинах харчових інгредієнтів полісахаридної природи; доведено, що їх вид та концентрація впливають на характер кристалізації та стабільність систем під час заморожування-розморожування
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_KRIOSKOPICHNI DOSLIDZHENNYA_14.pdf246.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.