Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319
Title: | Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи |
Authors: | Янчева, М. О. Желєва, Т. С Погожих, М. І. Гринченко, О. О. |
Keywords: | заморожування;розморожування;льодоутворення;виморожена вода;харчові інгредієнти полісахаридної природи |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | ПП «Технологічний центр» |
Citation: | Янчева М. О., Желєва Т. С., Погожих М. І., Гринченко О. О. Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науковий журнал. Харків: ПП «Технологічний центр»,2014. № 2/12(68) С. 84-89 |
Abstract: | У статті наведено результати кріоскопічних досліджень діапазонів температур льодоутворення-плавлення та масової частки вимороженої вологи в розчинах харчових інгредієнтів полісахаридної природи; доведено, що їх вид та концентрація впливають на характер кристалізації та стабільність систем під час заморожування-розморожування |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_KRIOSKOPICHNI DOSLIDZHENNYA_14.pdf | 246.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.