Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С-
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.date.accessioned2024-05-21T11:38:32Z-
dc.date.available2024-05-21T11:38:32Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Желєва Т. С., Погожих М. І., Гринченко О. О. Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науковий журнал. Харків: ПП «Технологічний центр»,2014. № 2/12(68) С. 84-89uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319-
dc.description.abstractУ статті наведено результати кріоскопічних досліджень діапазонів температур льодоутворення-плавлення та масової частки вимороженої вологи в розчинах харчових інгредієнтів полісахаридної природи; доведено, що їх вид та концентрація впливають на характер кристалізації та стабільність систем під час заморожування-розморожуванняuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherПП «Технологічний центр»uk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectрозморожуванняuk_UA
dc.subjectльодоутворенняuk_UA
dc.subjectвиморожена водаuk_UA
dc.subjectхарчові інгредієнти полісахаридної природиuk_UA
dc.titleКріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_KRIOSKOPICHNI DOSLIDZHENNYA_14.pdf246.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.