Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Желєва, Т. С | - |
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-21T11:38:32Z | - |
dc.date.available | 2024-05-21T11:38:32Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М. О., Желєва Т. С., Погожих М. І., Гринченко О. О. Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науковий журнал. Харків: ПП «Технологічний центр»,2014. № 2/12(68) С. 84-89 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено результати кріоскопічних досліджень діапазонів температур льодоутворення-плавлення та масової частки вимороженої вологи в розчинах харчових інгредієнтів полісахаридної природи; доведено, що їх вид та концентрація впливають на характер кристалізації та стабільність систем під час заморожування-розморожування | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ПП «Технологічний центр» | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | розморожування | uk_UA |
dc.subject | льодоутворення | uk_UA |
dc.subject | виморожена вода | uk_UA |
dc.subject | харчові інгредієнти полісахаридної природи | uk_UA |
dc.title | Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_KRIOSKOPICHNI DOSLIDZHENNYA_14.pdf | 246.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.