Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319
Название: | Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи |
Авторы: | Янчева, М. О. Желєва, Т. С Погожих, М. І. Гринченко, О. О. |
Ключевые слова: | заморожування;розморожування;льодоутворення;виморожена вода;харчові інгредієнти полісахаридної природи |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | ПП «Технологічний центр» |
Библиографическое описание: | Янчева М. О., Желєва Т. С., Погожих М. І., Гринченко О. О. Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науковий журнал. Харків: ПП «Технологічний центр»,2014. № 2/12(68) С. 84-89 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті наведено результати кріоскопічних досліджень діапазонів температур льодоутворення-плавлення та масової частки вимороженої вологи в розчинах харчових інгредієнтів полісахаридної природи; доведено, що їх вид та концентрація впливають на характер кристалізації та стабільність систем під час заморожування-розморожування |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
S_KRIOSKOPICHNI DOSLIDZHENNYA_14.pdf | 246.82 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.