Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319
Название: Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи
Авторы: Янчева, М. О.
Желєва, Т. С
Погожих, М. І.
Гринченко, О. О.
Ключевые слова: заморожування;розморожування;льодоутворення;виморожена вода;харчові інгредієнти полісахаридної природи
Дата публикации: 2014
Издательство: ПП «Технологічний центр»
Библиографическое описание: Янчева М. О., Желєва Т. С., Погожих М. І., Гринченко О. О. Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науковий журнал. Харків: ПП «Технологічний центр»,2014. № 2/12(68) С. 84-89
Краткий осмотр (реферат): У статті наведено результати кріоскопічних досліджень діапазонів температур льодоутворення-плавлення та масової частки вимороженої вологи в розчинах харчових інгредієнтів полісахаридної природи; доведено, що їх вид та концентрація впливають на характер кристалізації та стабільність систем під час заморожування-розморожування
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
S_KRIOSKOPICHNI DOSLIDZHENNYA_14.pdf246.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.