Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319
Назва: | Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи |
Автори: | Янчева, М. О. Желєва, Т. С Погожих, М. І. Гринченко, О. О. |
Ключові слова: | заморожування;розморожування;льодоутворення;виморожена вода;харчові інгредієнти полісахаридної природи |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | ПП «Технологічний центр» |
Бібліографічний опис: | Янчева М. О., Желєва Т. С., Погожих М. І., Гринченко О. О. Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науковий журнал. Харків: ПП «Технологічний центр»,2014. № 2/12(68) С. 84-89 |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено результати кріоскопічних досліджень діапазонів температур льодоутворення-плавлення та масової частки вимороженої вологи в розчинах харчових інгредієнтів полісахаридної природи; доведено, що їх вид та концентрація впливають на характер кристалізації та стабільність систем під час заморожування-розморожування |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
S_KRIOSKOPICHNI DOSLIDZHENNYA_14.pdf | 246.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.