Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319
Назва: Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи
Автори: Янчева, М. О.
Желєва, Т. С
Погожих, М. І.
Гринченко, О. О.
Ключові слова: заморожування;розморожування;льодоутворення;виморожена вода;харчові інгредієнти полісахаридної природи
Дата публікації: 2014
Видавництво: ПП «Технологічний центр»
Бібліографічний опис: Янчева М. О., Желєва Т. С., Погожих М. І., Гринченко О. О. Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науковий журнал. Харків: ПП «Технологічний центр»,2014. № 2/12(68) С. 84-89
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати кріоскопічних досліджень діапазонів температур льодоутворення-плавлення та масової частки вимороженої вологи в розчинах харчових інгредієнтів полісахаридної природи; доведено, що їх вид та концентрація впливають на характер кристалізації та стабільність систем під час заморожування-розморожування
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53319
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
S_KRIOSKOPICHNI DOSLIDZHENNYA_14.pdf246.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.