Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53253
Назва: Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів
Автори: Янчева, М. О.
Желєва, Т. С
Дата публікації: 2014
Видавництво: Київ: НУХТ
Бібліографічний опис: Янчева М. О., Желєва Т. С. Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів. Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей: матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції (25 - 26 березня 2014). Київ: НУХТ, 2014. С. 28-29
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53253
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
S_Tekhnichni nauky_14-28-29.pdf423.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.