Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53253
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Желєва, Т. С | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T17:06:20Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T17:06:20Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М. О., Желєва Т. С. Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів. Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей: матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції (25 - 26 березня 2014). Київ: НУХТ, 2014. С. 28-29 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53253 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Київ: НУХТ | uk_UA |
dc.title | Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_Tekhnichni nauky_14-28-29.pdf | 423.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.