Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53253
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С-
dc.date.accessioned2024-05-20T17:06:20Z-
dc.date.available2024-05-20T17:06:20Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Желєва Т. С. Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів. Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей: матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції (25 - 26 березня 2014). Київ: НУХТ, 2014. С. 28-29uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53253-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКиїв: НУХТuk_UA
dc.titleРозробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Tekhnichni nauky_14-28-29.pdf423.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.