Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53253
Название: Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів
Авторы: Янчева, М. О.
Желєва, Т. С
Дата публикации: 2014
Издательство: Київ: НУХТ
Библиографическое описание: Янчева М. О., Желєва Т. С. Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів. Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей: матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції (25 - 26 березня 2014). Київ: НУХТ, 2014. С. 28-29
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53253
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
S_Tekhnichni nauky_14-28-29.pdf423.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.