Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53253
Название: | Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів |
Авторы: | Янчева, М. О. Желєва, Т. С |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Київ: НУХТ |
Библиографическое описание: | Янчева М. О., Желєва Т. С. Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів. Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей: матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції (25 - 26 березня 2014). Київ: НУХТ, 2014. С. 28-29 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53253 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
S_Tekhnichni nauky_14-28-29.pdf | 423.44 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.