Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5322
Назва: | Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним |
Автори: | Перцевой, Ф. В. Обозна, М. В. Жукова, Я. Ф. |
Ключові слова: | технологія сирного продукту м’якого;сухе знежирене молоко;борошно кукурудзяне;ядра арахісу |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Жукова Я. Ф. Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 211-220. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано нову технологію сирного продукту м’якого на основі
сухого знежиреного молока із заміною молочної сировини у кількості 5% на
концентрат ядра арахісу та борошно кукурудзяне. Розглянуто підходи до
оцінювання властивостей сирного продукту на основі вивчення його
амінокислотного складу та фракційного складу білків. A new technology for soft cheese products based on skimmed milk with raw milk substitute in an amount of 5% concentrate in peanut kernels and flour corn. The approaches to evaluating the properties of cheese product based on the study of its amino acid composition and fractional composition of proteins. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5322 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_33.pdf | 268.19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.