Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5322
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorЖукова, Я. Ф.-
dc.date.accessioned2022-08-21T14:43:36Z-
dc.date.available2022-08-21T14:43:36Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В., Обозна М. В., Жукова Я. Ф. Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 211-220.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5322-
dc.description.abstractЗапропоновано нову технологію сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока із заміною молочної сировини у кількості 5% на концентрат ядра арахісу та борошно кукурудзяне. Розглянуто підходи до оцінювання властивостей сирного продукту на основі вивчення його амінокислотного складу та фракційного складу білків.uk_UA
dc.description.abstractA new technology for soft cheese products based on skimmed milk with raw milk substitute in an amount of 5% concentrate in peanut kernels and flour corn. The approaches to evaluating the properties of cheese product based on the study of its amino acid composition and fractional composition of proteins.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтехнологія сирного продукту м’якогоuk_UA
dc.subjectсухе знежирене молокоuk_UA
dc.subjectборошно кукурудзянеuk_UA
dc.subjectядра арахісуuk_UA
dc.titleВивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзянимuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_33.pdf268.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.