Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5319
Название: Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві
Авторы: Постнов, Г. М.
Дядюк, М. А.
Чеканов, М. А.
Ключевые слова: тендеризація м'яса за допомогою ультразвуку;м'ясопереробне виробництво
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Постнов Г. М., Дядюк М. А., Чеканов М. А. Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 194-200.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано методику оцінки економічної ефективності застосування апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку та здійснення розрахунків, необхідних для прийняття рішення про доцільність його застосування.
The technique of an estimation of economic efficiency of application of the device for softening meat by means of ultrasound and realization of the calculations necessary for decision-making on expediency of his application is proved.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5319
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_30.pdf176.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.